Dr. Lenkei Egészségkultúra adatlap

Dr. Lenkei Egészségkultúra

Dr. Lenkei Egészségkultúra logo
Nyitva tartás
Hétfő
10:00 - 20:00
Kedd
10:00 - 20:00
Szerda
10:00 - 20:00
Csütörtök
10:00 - 20:00
Péntek
10:00 - 20:00
Szombat
10:00 - 20:00
Vasárnap
10:00 - 18:00
Elérhetőségek
Telefon
+36/20-312-80-91
Email
Email küldése
Web
Weboldal
Szolgáltatások
  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer

Dr. Lenkei Egészségkultúra

Dr. Lenkei Egészségkultúra

Dr. Lenkei Egészségkultúra – az emberhez méltó életminőség

 „Az emberiség egészségi állapota kétségbeejtő” – figyelmeztet bennünket dr. Lenkei Gábor orvos, író, többek között a népszerű Cenzúrázott egészség című könyv szerzője. Az emberhez méltó életminőség nem foglalja magában a fájdalmakat, gyötrő betegségeket, de még egy náthát sem. Az ideális – vallja –, amikor figyelmünk jövőbe mutató céljainkon van, és nem azon jár az eszünk, hogy milyen módon enyhíthetjük testi panaszainkat. 

Dr. Lenkei Gábor Új Egészségkultúrát épít, ahol az emberek pontosan tudják, miként tudják megőrizni egészségüket, mert felkészültek a témában. A tudatlanság ellen harcol.

Több,  mint 10 könyvet írt, tízezreknek tartott egész estés előadásokat hazánkban.

Betegségnek tűnő állapotok című könyve olyan horderejű felfedezésről szól, amely idővel minden bizonnyal forradalmasítani fogja az egészséggel/betegséggel kapcsolatos korszerűtlen elképzeléseinket és magát a teljes orvostudományt is. 

Ha valaki nem beteg, csak „betegségnek tűnő állapotban” szenved, akkor súlyos hiba betegnek minősíteni és szükségtelenül gyógyszerekkel kezelni.

Ennek a tévedésnek köszönhetően – megítélése szerint – kétszer annyi embert minősítenek betegnek és ítélnek indokolatlan gyógyszerfogyasztásra, mint ahányan ténylegesen betegek.

20 év óta tanulmányozza a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hatásait az emberi szervezetre. Az eredmények minden kétséget kizáróan bebizonyították, hogy ezek megfelelő mennyiségben és összeállításban fogyasztva jelentős életminőség javulást okozhatnak bárki életében.

Döbbenetesen sok, több mint 50 000 gondosan őrzött levél a bizonyíték, amit olyan emberek írtak, akik kedvező tapasztalataikról számoltak be neki.

A Szaküzletekben Dr. Lenkei Gábor által kiképzett okleveles Tanácsadók várják Önt sok szeretettel. Ezeken a helyeken színvonalas, személyre szabott szolgáltatásban részesül. Várjuk szeretettel a Dr. Lenkei Egészségkultúra Szaküzletében. 

Várjuk szeretettel a Dr. Lenkei Egészségkultúra Szaküzletében.

Üzletünket a Duna Plaza I. emeletén az INTERSPORT-tal szemben találja. 

Elfogadott fizetési eszközök:

1.     Készpénz

2.     Bankkártyák: VISA, MASTER, PayPass

3.     Pénzhelyettesítő eszközök, utalványok:  Erzsébet-utalvány

Törzsvásárlói rendszer:

A törzsvásárlói rendszer a kedvezményt a vásárlás pillanatában biztosítja, mégpedig azonnali árkedvezmény formájában. 


Saját szolgáltatások:

Olvasósarok, Termékkóstoltatás