Retro Jeans adatlap

Retro Jeans

Retro Jeans logo
Nyitva tartás
Hétfő
10:00 - 15:00
Kedd
10:00 - 15:00
Szerda
10:00 - 15:00
Csütörtök
10:00 - 15:00
Péntek
10:00 - 15:00
Szombat
10:00 - 15:00
Vasárnap
10:00 - 15:00
Elérhetőségek
Telefon
+36/30-685-27-79
Email
Email küldése
Web
Weboldal
Szolgáltatások
  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer

Retro Jeans

Retro Jeans

A Retro Jeans egy prémium kategóriába sorolható farmer márka, mely ruházat mellett cipők és kiegészítők széles választékát kínálja vásárlói számára. Minden egyes termék gondosan tervezett, ami lehetővé teszi számunkra, hogy modern, innovatív és egyedi darabokat hozzunk létre, amik egyszerre autentikusak és korszerűek. Megérzéseinket és döntéseinket folyamatos piackutatással egyensúlyozzuk, hogy mindig piaci igényeknek megfelelő darabokat alkossunk.
Fő célunk, vásárlóink igényeinek kielégítése, ezért a lehető legmagasabb színvonalon dolgozunk. Számunkra a Retro Jeans márka a legfontosabb, mivel nem csak a ruhákat árulunk, hanem egy komplett életstílust. A célközönségünk olyan fiatal, divatérzékeny, magabiztos és részlet orientált férfiak és nők, akik a divat alakulást folyamatosan szemmel tartják.
Azt szeretnénk, hogy szeressék és élvezettel hordják Retro termékeinket. Emellett a minőségre is óriás hangsúlyt fektetünk, aminek érdekében  folyamatos fejlődésre és újításra törekszünk.
A Retro Jeans egy olyan életmód tökéletes párja, mely ötvözi a hétköznapi felgyorsult mindennapokat a nagyvárosi divattal. A divat életstílus, a Retro egy választás.
Mi hiszünk a Retroban.

Elfogadott fizetési eszközök:

1.     Készpénz

2.     Bankkártyák: Visa, Visa Electron, Vpay, Mastercad, Maestro, Six Pay, Gift Card, Club Card


Törzsvásárló rendszer:

A Retro Club Card használatával kedvezményes vásárlást lehet elérni az elfogadóhelyként feltüntetett üzleteinkben.
A vásárlás összegétől függően növekvő kedvezmények járnak a Retro Club Cardhoz.
A vásárlások folyamatosan összeadódnak a kártyán. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások értéke, annál nagyobb kedvezmény jár törzsvásárlóinknak.

www.retrojeans.com